Súlyosan megsérült az a sofőr, aki autójával a Belvárosi híd pillérjének csapódott (Frissítve)

Belföld, 2024.04.24

Feltételezhetően a megengedett sebességhatárt túllépve megcsúszott, majd a Belvárosi híd pillérjének csapódott egy autós kedd éjszaka.

Baleset a Huszár Mátyás rakparton Az ütközés erejét jól példázza, hogy a jármű gyakorlatilag ketté szakadt. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a jármű megcsúszott az esős úton, majd a pillérnek ütközött, egy ember megsérült.  

Szerda kora reggel már csak a hídfőnél lévő tábla torzója jelezte, hogy tegnap éjszaka itt rendkívül súlyos baleset történt. A hídfő környezetében szilánk és műanyagdarabkák hevernek mindenhol, hatalmas lehetett az ütközés ereje, hiszen a gépkocsit is ketté szelte gyakorlatilag.  

Hangai József mentőtiszt tájékoztatása szerint a balesethez egy rohamkocsi érkezett, a mentők egy férfit többszörös, súlyos sérülésekkel láttak el a helyszínen, majd a beavatkozásokat követően kórházba szállították. 

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a ketté szakadt jármű egyik felét, amely hídfőhöz préselődött feszítővágó segítségével emelték le a pillérről. A sérültet a gépkocsiból kiemelni nem kellett, ugyanis a sérült a tűzoltók kiérkezésekor már a jármű mellett feküdt. 

Nem szeretnénk előre ítélkezni, de a Huszár Mátyás rakparton sajnos vannak olyan autósok, akik nem tartják be a sebességhatárt és rendre gyorsulgatnak a nagyjából egyenes útszakaszon. Ebben az esetben reméljük nem erről volt szó. 

A szörnyű balesetben egy autó volt érintett. 

Fotó: webradio.hu, Szegeden láttam FB
(Webrádió)

Galériánk

Baleset a Huszár Mátyás rakparton Baleset a Huszár Mátyás rakparton Baleset a Huszár Mátyás rakparton
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!