Egyedülálló seregszemle a 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon

Belföld, 2024.05.04

A korábbi évekhez hasonlóan idén is több ezren látogattak ki, a 2024-ben már 31. alkalommal megrendezett Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásárra Hódmezővásárhelyen.

31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

A háromnapos rendezvény elképesztően sokrétű programkavalkádot kínált a kilátogatóknak, ahol a szakemberek mellett a család apraja-nagyja is megtalálhatta a számára kedves elfoglaltságot.  Hódmezővásárhely legnagyobb rendezvényén volt minden, mi szem-szájnak ingere, még felsorolni és nehéz lenne, hogy mennyi mindennel készültek a szervezők a látogatóknak és a szakmának. A háromnapos rendezvényen volt többek között ló, húsmarha, juh és kecske tenyészállat bírálat, valamint Guinness világrekorder juh nyírási, de még drón bemutató is. Ezzel azonban nem volt vége a különleges programoknak, hiszen főzőversennyel, kutyás, sőt még solymász bemutatóval is várták a népes publikumot. Az biztos, hogy Hódmezővásárhely legnagyobb szabású rendezvényén lehetőség nyílt rengeteg háztáji állatot testközelből is szemügyre venni. Lehetett juhot, lovat, tehenet és marhát is simogatni, utóbbiakból nem mindegyiket. A kiállítás ideje alatt az állattenyésztő szakmai szervezetek folyamatos szaktanácsadást nyújtottak az érdeklődők részére. 


A legnagyobb érdeklődés ugyanakkor a méltán népszerű lovas programokat övezte, hiszen volt lovastorna és csikós bemutató is, de nem maradhatott el a látványos fogathajtás sem. 

A háromnapos rendezvényen tehát sem szakmai bemutatókban, sem programokban nem volt hiány. 
(Webrádió)

Címkék

31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!