OGY - Krónika 17. rész (napirend után)

Belföld, 2024.04.15

Napirend utáni felszólalásokkal zárult az Országgyűlés hétfői ülésnapja.



Napirend után


Fazekas Sándor (Fidesz) az elkészült a Karcag Kincse Művészeti és Konferenciaközpontot méltatta, amely épület a 2015-ös milánói világkiállításon Magyarország pavilonja volt, és újjáépítve hosszú évekre meghatározza a város arculatát.

Ovádi Péter (Fidesz) Veszprém és térsége beruházásait - például a veszprémi várrekonstrukciót, az Acticityt és a Gyárkertet - méltatta, és azt mondta: lendületben van a választókerület. A Magyar falu programban is több mint százmillió forint érkezett a térségbe, amely szintén azt mutatja, hogy a kormány ott áll a vidék mellett - mondta.

Kállai Mária (Fidesz) azt mondta: Szolnok méltán lehet büszke szakképzésére, és örömét fejezte ki a város szakképzési rendszerének hatmilliárd forintból történő fejlesztésére. A beruházással tanműhelyek épülnek és újulnak meg, bővülnek a sportolási lehetőségek és közösségi tereket is kialakítanak.

Varga Zoltán (DK) úgy fogalmazott: "a miniszterelnök pedofil haverjainak továbbra is mindent szabad", egy szűk de jól behatárolható "orbáni kör" minden törvény felett áll. Ezért kell Orbánnak és "pedofilsimogató" kormányának buknia kell - tette hozzá.

Hegedüs Andrea (DK) azt mondta, hogy a magyar egészségügyet az orvosok és a szakápolók áldozatos munkája tartja életben.

Földi Judit (DK) változásokat sürgetett Székesfehérváron.


A parlament várhatóan április 29-én folytatja munkáját.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!