A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye

Belföld, 2024.04.17

    Budapest, 2024. április 17., szerda (OS) - A Gellérthegyi Lakók Érdekvédelmi Egyesülete és a PMI Budapest, Magyar Tagozat örömmel hirdeti meg a Hegymozgató Megmozgató - III. Gellérthegyi Pikniket. Az esemény a közösség, a természetvédelem és az együttműködés jegyében valósul meg, és szeretettel vár minden érdeklődőt.

A Hegymozgató Megmozgató Piknik idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre, ami az előző évek sikerei által motiválva folytatja hagyományát annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára és lehetőséget teremtsen az érdeklődők aktív részvételére környezetük védelmében, közösségük erősítésében.

A Hegymozgató Megmozgató Piknik egy informális, politikamentes, nonprofit egyesületek által szervezett rendezvény, amely idén a PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai támogatásával valósul meg. A szervezők hosszú távú célja egy olyan esemény és közösségépítő alkalom megteremtése, amelynek keretében a résztvevők nemcsak a közösség erejét élhetik át, de valós tettekké válthatják elkötelezettségüket a környezetvédelem mellett.

Bővebb információ a PMI Budapest, Magyar Tagozat honlapján!


Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!