|
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondĂtva... |
Újabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva. |
|
Az erdĂ©lyi tájakon Ă©lõ nĂ©peknek a törtĂ©nelem közös egyĂ©nisĂ©get alakĂtott ki, de közelrõl nĂ©zve rendkĂvĂĽl változatos ez az egyĂ©nisĂ©g. Ez jellemzõ az erdĂ©lyi konyhára is. |
Barta László ebben a részben egy Gundel halétel-különlegességet mutat be, melynek alanya ezúttal fogas. |
|
Nézze meg riportfilmünket Tiffán Ede borászról, aki munkásságáért többek között a Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét is elnyerte! |
|
A jóravaló restségrõl. |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
JĂł, jĂł, mondja az olvasĂł, miután befejezte a pohárrĂłl Ărt fejezetet (miszerint nĂ©lkĂĽle nehezen hatna egyszerre nĂ©gy Ă©rzĂ©kszervĂĽnkre a bor), mivel az istenek italát mĂ©gis csak ... |
|
Telt házzal ĂĽzemeltek Szegeden is a Torkos CsĂĽtörtökön az Ă©ttermek, azonban volt, ahonnan a vendĂ©gek keserĂ» szájĂzzel, vagy ĂĽres hassal távoztak. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|