Ételmaradékot keresett, majd megpróbálta felgyújtani a Pipitér Falatozót egy férfi

Belföld, 2024.05.10

Megmaradt ételek után kutatva kifosztotta a kukákat, rongált, majd megpróbálta felgyújtani az újszegedi Pipitér Falatozó részben nádból épített kiülőjét egy férfi.

Betört a Pipitér Falatozóba egy férfi Vicces, de ugyanakkor szomorú hangvételű posztot helyezett ki a Temesvári körúti Pipitér Falatozó tulajdonosa a közösségi oldalára, melyben arra kéri a "kedves" betörőt, hogy legközelebb várja meg a nyitást. Mint szerkesztőségünknek a tulajdonos elmondta, egy 30 év körüli férfi tört be a Pipitér Falatozó kinti kiülőjébe, ahol ételmaradék után kutatva összetörte a kukákat és kisebb felfordulást okozott.  

A hívatlan "vendég" az ételmaradékok elfogyasztása után megrongálta a kukákat, szétdobált mindent, majd megpróbálta felgyújtani a részben náddal védett vendéglátóhelyet is, amely szerencsére nem sikerült neki.  

A férfit a rendőrség is keresi, mint a tulajdonos a posztjában írja, reméli, hogy ezek voltak az elkövető legboldogabb pillanatai az életben. A hívatlan "vendég" az akciójával többezer forint kárt okozott a tulajdonosnak. 

Fotó: Pipitér&Falatozó

(Webrádió)

Galériánk

Betört a Pipitér Falatozóba egy férfi Betört a Pipitér Falatozóba egy férfi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!