Első alkalommal rendeztek kutyaszépségversenyt a kétfarkúak Szegeden

Belföld, 2024.04.28

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt, ahogyan azt már tőlük megszokhattuk, különleges módját választották a kampánynak, hiszen Tóth-Benedek Csanád, a szegedi MKKP listavezetője kutyaszépségversenyt és pikniket hirdetett a megújult Lechner térre.

I. Szegedi MKKP Kutyaszépségverseny és Piknik
Tóth-Benedek Csanád kérdésünkre elmondta, a jelenlévők számából is jól látszik, hogy van igény a hasonló kutyás rendezvényekre, eredetileg az újszegedi Erzsébet-ligetben szerették volna megtartani az eseményt, de a május elsejei készülődés miatt erre most nem volt lehetőség.  

A politikus egyébként 3 kategóriában, fajta tiszta, nem teljesen fajtatiszta és egzotikus kutyák kategóriában hirdetett szépségversenyt.  

Mint Tóth-Benedek Csanád elmondta, jövőre profibb keretek között és már az újszegedi Erzsébet-ligetben szeretnék megszervezni az eseményt, ugyanis látszik, hogy a szegedi kutyás közösség részéről erre óriási igény mutatkozik.  

Az MKKP szegedi politikusa, aki civilben egyébként programozó-matematikus, pont abban a körzetben, a tizenharmadikban indul, amely a kutyaszépségversenynek is helyt adott.  

A kutyás eseményen bemutatkozott az MKKP EP listavezetője, Le Marietta is, aki Tóth-Benedek Csanáddal beszélgetett a részvételiségről és a politika helyzetéről a XXI. században.  

Az MKKP szegedi listavezetője szerint egyéniben ha talán nem is, de listáról szeretnének két embert bejuttatni a közgyűlésbe, hogy a párt támogatottságának megfelelően, méltó módon tudják képviselni szimpatizánsaikat.  
(Webrádió)

Címkék

MKKP I. Szegedi MKKP Kutyaszépségverseny és Piknik Lechner tér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!