Sport
Schumacher sĂ­balesete - Több mint tĂ­z mĂ©tert repĂŒlt az ex-pilĂłta
NĂ©met sajtóértesĂŒlĂ©s szerint több mint tĂ­z mĂ©tert repĂŒlt a decemberi sĂ­balesetekor az azĂłta mestersĂ©ges kĂłmĂĄban fekvĂ”, hĂ©tszeres Forma-1-es vilĂĄgbajnok Michael Schumacher.
Gyulay: egymilliårdos gyorssegély kell a Hungaroringnek
Schumacher sĂ­balesete - A Ferrari ĂŒnnepsĂ©get szervez
Ismét Vettel Európa legjobbja
RÖVIDHÍR - Brazil NagydĂ­j - Vettel gyĂ”zelme rekordbeĂĄllĂ­tĂĄst Ă©rt
Brazil Nagydíj - Vettel nyerte az idÔmérÔt
MTI hĂ­rek
KĂŒlföld
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - KiszorĂ­tottĂĄk az oroszbarĂĄt tiltakozĂłkat a Donyeck megyei hivatalbĂłl
MagyarorszĂĄg
A vårtnål gyengébb a szél a Balatonnål, nem kellett beavatkozni a magas vízållås miatt
EU
EU-csĂșcs - PĂĄrizs: nem lesznek szankciĂłk OroszorszĂĄggal szemben az uniĂłs csĂșcson
KĂŒlföld
Szerbiai vålasztåsok - A szerb média szerint unalmas a kampåny
MagyarsĂĄg
Gulyås: óriåsi elÔrelépés, hogy négy év alatt közel 600 ezren élnek a kedvezményes honosítåssal
Sport
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
TudomĂĄny
Forradalmasíthatja a sebészetet a törések selyemcsavaros rögzítése
KĂŒlföld
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - MoszkvĂĄnak nem alkalmas a FÁK-orszĂĄgok kĂŒlĂŒgyminiszteri Ă©rtekezletĂ©nek idĂ”pontja
Sport
Férfi kézilabda BL - Mårcius 23-ån jåtszik Lengyelorszågban a Veszprém
EgĂ©szsĂ©gĂŒgy
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
LabdarĂșgĂĄs
Piturca marad a romån szövetségi kapitåny
BĂ»nĂŒgy
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Baleset
Egy gåzvezeték åtvågåsa miatt 15 embert kitelepítettek Lajosmizsén
ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
Szeged
Szegedi hĂ­rek
BÔrgyógyåszati tåvkonzultåciós rendszert fejlesztettek Szegeden
PingvinfiĂłkĂĄk szĂŒlettek a Szegedi Vadasparkban
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Bajnai: ĂĄprilisban hosszĂș tĂĄvra eldĂ”l, az orszĂĄg merre halad tovĂĄbb
Sport Sport
Csaknem 207 óråt közvetített az MTVA az idei Forma-1-es szezonból
MTI   2013 November 27, Wednesday  

(MTI) - Közel 207 óråt közvetített a Forma-1-es autós gyorsasågi vilågbajnoksåg 19 versenybÔl ålló idei szezonjåból a Médiaszolgåltatås-tåmogató és VagyonkezelÔ Alap (MTVA), és a futamokat åtlagban 977 ezer nézÔ követte.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

(MTI) - Közel 207 óråt közvetített a Forma-1-es autós gyorsasågi vilågbajnoksåg 19 versenybÔl ålló idei szezonjåból a Médiaszolgåltatås-tåmogató és VagyonkezelÔ Alap (MTVA), és a futamokat åtlagban 977 ezer nézÔ követte.

    Az MTVA sajtĂłirodĂĄjĂĄnak szerdai közlemĂ©nye kitĂ©r rĂĄ, hogy idĂ©n Ășj kommentĂĄtorral, Ășj stĂĄbbal Ă©s Ășj mĂ»sorelemekkel, valamint interaktĂ­v online tartalommal bĂ”vĂŒlt az F1-es közvetĂ­tĂ©sek sora. A nagydĂ­jakon ĂĄtlagosan 1,65 milliĂł nĂ©zĂ” kapcsolt oda az M1 tĂ©vĂ©csatornĂĄra.
    A Forma-1 tizenegy Ă©v elteltĂ©vel tavaly tĂ©rt vissza az M1 kĂ©pernyĂ”jĂ©re. A visszatĂ©rĂ©s utĂĄni mĂĄsodik Ă©vre a RiskĂł GĂ©za vezette MTVA-sportfĂ”szerkesztĂ”sĂ©g több szemĂ©lyi Ă©s tartalmi vĂĄltozĂĄssal is kĂ©szĂŒlt. Az egyik leglĂ©nyegesebb szemĂ©lyi vĂĄltoztatĂĄs az volt, hogy SzujĂł ZoltĂĄn 11 Ă©v helyszĂ­ni riporteri munka utĂĄn cserĂ©lte fel a mikrofont a kommentĂĄtori szĂ©kre, Ă©s ezzel egyĂŒtt Ă” lett az MTVA F1-es stĂĄbjĂĄnak kreatĂ­v producere is. Ezen kĂ­vĂŒl az Ă©v elejĂ©n Michelisz Norbert tĂșraautĂł-vilĂĄgbajnok, Kiss PĂĄl TamĂĄs GP3-as autĂłversenyzĂ” Ă©s Kiss Norbert kamionversenyzĂ” is helyet kapott a közmĂ©dia szakĂ©rtĂ”i gĂĄrdĂĄjĂĄban. SzujĂłt BobĂĄk RĂłbert vĂĄltotta a "szĂĄguldĂł riporteri" szerepkörben, aki SzabĂł-BiczĂłk SzilĂĄrd operatĂ”rrel egyĂŒtt közel 200 helyszĂ­ni interjĂșt kĂ©szĂ­tett.
    Az idĂ©n csaknem 30 ĂłrĂĄval bĂ”vĂŒlt a Forma-1-es hĂ©tvĂ©gĂ©k közvetĂ­tĂ©si ideje, fĂ”leg annak köszönhetĂ”en, hogy az idĂ”mĂ©rĂ” edzĂ©sek Ă©s futamok mellett az MTVA megvĂĄsĂĄrolta a pĂ©nteki mĂĄsodik szabadedzĂ©sek közvetĂ­tĂ©si jogĂĄt is. TovĂĄbbi tartalmi ĂșjdonsĂĄg volt, hogy futamhĂ©tvĂ©gĂ©ken a Telesport utĂĄn kĂ©tperces kedvcsinĂĄlĂł összeĂĄllĂ­tĂĄs, a Boxutca Extra jelentkezett, az eurĂłpai szezonkezdettel pedig Ășj sorozatokkal bĂ”vĂŒlt a felvezetĂ” mĂ»sor. Az F1-fizika, a Forma-1-ben sĂ»rĂ»n elĂ”fordulĂł fizikai jelensĂ©geket, az F1-fitnesz pedig a versenyzĂ”k fizikai Ă©s mentĂĄlis felkĂ©szĂŒlĂ©sĂ©t mutatta be.
    Az online jelenlĂ©tet is erĂ”sĂ­tette a stĂĄb, rĂ©szben azĂ©rt, hogy a nĂ©zĂ”knek Ă©s internetezĂ”knek legyen visszacsatolĂĄsi lehetĂ”sĂ©gĂŒk. Az M1 közvetĂ­tĂ©sei utĂĄn a hirado.hu/boxutca oldalon a Boxutca online levezetĂ” mĂ»sorban a stĂĄb kötetlen hangvĂ©telben elemezte a lĂĄtottakat, Ă©s itt vĂĄlaszoltĂĄk meg a Boxutca facebook-oldalĂĄra beĂ©rkezĂ” kĂ©rdĂ©seket is, ahogy a pĂ©nteki szabadedzĂ©sek alatt tettĂ©k. A Boxutca Online hanganyaga a szezon utolsĂł harmadĂĄtĂłl, podcast formĂĄjĂĄban utĂłlag is letölthetĂ”vĂ© vĂĄlt.
    Az idĂ©n a 19 F1-es nagydĂ­jrĂłl az M1 Ă©s az M2 tĂ©vĂ©csatorna összesen közel 207 ĂłrĂĄnyi közvetĂ­tĂ©st adott, csaknem 30 ĂłrĂĄval többet a tavalyinĂĄl. A 19 futamot ĂĄtlagosan 977 ezren nĂ©ztĂ©k, mĂ­g az idĂ”mĂ©rĂ”ket 517 ezren. Az M1-es közvetĂ­tĂ©sek közĂŒl - a tavalyihoz hasonlĂłan - nyolc futam Ă©rt el milliĂłs nĂ©zettsĂ©get, Ă©s a jĂșliusi Magyar NagydĂ­j lett a legnĂ©zettebb 1,346 milliĂł fĂ”vel.
    A Nielsen Közönségmérés adatai szerint az egyes futamokba åtlagosan 1,65 milliónyian pillantottak bele rövidebb hosszabb idÔre, míg ez a mutató a Kanadai Nagydíjon volt a legmagasabb, akkor az elért nézÔk szåma közel 2,2 millió fÔ volt. A 207 órånyi közvetítés valamelyikével a négy évesnél idÔsebb népesség több mint håromnegyede,  6,95 millió nézÔ talålkozott. A Boxutca nézettsége 2013-ban åtlagosan 201 ezer fÔ volt.
     A hirado.hu/boxutca weboldalt ebben a szezonban naponta åtlagban csaknem 9000 egyedi låtogató kereste fel és több mint 16 ezer cikket töltöttek le. A Boxutca Online-ba åtlagban adåsonként csaknem 8500-an néztek bele. A Facebook.com/Boxutca oldalon a legérdekesebb bejegyzések 4000-5000 like-szåmot is elértek. A 80 ezres oldal lassan megközelíti a Sky Sports 92.000-es eredményét, de a Boxutca rajongói jóval aktívabbak.


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek arrow HĂ­rközpont



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player