ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
BÔrgyógyåszati tåvkonzultåciós rendszert fejlesztettek Szegeden
PingvinfiĂłkĂĄk szĂŒlettek a Szegedi Vadasparkban
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Elfogadtåk szegedi önkormånyzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumĂĄk
Ma mår tudom, szeretnék olyan lenni
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
Bemutatta a BMW az elsĂ” elektromos meghajtĂĄsĂș modelljĂ©t
Bûncselekmények Bûncselekmények
Újbudai ingatlanpanama
FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g   2011 May 16, Monday  

Heteken belĂŒl eldĂ”l, lesz-e vĂĄdemelĂ©s az Ășjbudai ingatlanok eladĂĄsa ĂŒgyĂ©ben, melyek kapcsĂĄn 2010 Ă”szĂ©n MolnĂĄr Gyula XI. kerĂŒleti polgĂĄrmester Ă©s Lakos Imre alpolgĂĄrmester is gyanĂșsĂ­tott lett.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Heteken belĂŒl eldĂ”l, lesz-e vĂĄdemelĂ©s az Ășjbudai ingatlanok eladĂĄsa ĂŒgyĂ©ben, melyek kapcsĂĄn 2010 Ă”szĂ©n MolnĂĄr Gyula XI. kerĂŒleti polgĂĄrmester Ă©s Lakos Imre alpolgĂĄrmester is gyanĂșsĂ­tott lett. A Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g mĂĄr lezĂĄrta a nyomozĂĄst, az ĂŒgy jelenleg vĂĄdelĂ”kĂ©szĂ­tĂ” szakban van, melynek eredmĂ©nyekĂ©nt eldĂ”lhet, hogy vĂĄdat emelnek-e a gyanĂșsĂ­tottak ellen, vagy megszĂŒntetik az eljĂĄrĂĄst.

A Budafoki Ășt - DombĂłvĂĄri utcakeresztezĂ”dĂ©sĂ©nĂ©l lĂ©vĂ” ingatlan ĂŒgye jelenleg vĂĄdelĂ”kĂ©szĂ­tĂ” szakban van. A nyomozĂĄst mĂĄr lezĂĄrta a Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g, jelenleg a nyomozĂĄskor keletkezett iratokat vizsgĂĄljĂĄk. Ezek alapjĂĄn szĂŒletik majd döntĂ©s, hogy vĂĄdat emelnek-e az ĂŒgyben, vagy megszĂŒntetik azt - mondta a FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g kĂ©rdĂ©sĂ©re Fazekas GĂ©za, a KNYF szĂłvivĂ”je. Az ĂŒgyben a gyanĂșsĂ­tottak szĂĄma nem vĂĄltozott a nyomozĂĄs megindĂ­tĂĄsa Ăłta.
Lakos Imre vĂ©dĂ”je, Papp GĂĄbor azt mondta, hogy a nyomozĂĄs mĂĄrcius vĂ©gi lezĂĄrĂĄsa utĂĄn a KNYF a rendelkezĂ©sĂ©re bocsĂĄtotta az ĂŒgy iratait. Ennek alapjĂĄn meggyĂ”zĂ”dĂ©se, hogy ĂŒgyfele nem követett el semmit, ezĂ©rt egy több oldalas indĂ­tvĂĄnyban kĂ©rte az eljĂĄrĂĄs megszĂŒntetĂ©sĂ©t. ErrĂ”l mĂ©g nem döntött a fĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g, eredmĂ©ny mind a beadvĂĄnyrĂłl, mind az ĂŒgy tovĂĄbbi sorsĂĄrĂłl nĂ©hĂĄny hĂ©ten belĂŒl lehetsĂ©ges.
Schneller Domokos, Ășjbudai fideszes kĂ©pviselĂ” 2006-ban tett feljelentĂ©st több, a LĂĄgymĂĄnyosi öböl környĂ©kĂ©n lĂ©vĂ” ingatlan eladĂĄsa kapcsĂĄn. A Budafoki Ășt - DombĂłvĂĄri utca keresztezĂ”dĂ©sĂ©nĂ©l lĂ©vĂ” ingatlan ĂŒgyĂ©t 2009 decemberĂ©ben a FĂ”vĂĄrosi FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g elkĂŒlönĂ­tette a többitĂ”l, az egyik Ă©rintett mentelmi joga miatt. Ekkor kerĂŒlt a Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©ghez az ĂŒgy. A KNYF 2010 Ă”szĂ©n hivatali visszaĂ©lĂ©ssel gyanĂșsĂ­totta meg Lakos ImrĂ©t, a XI. kerĂŒlet vagyongazdĂĄlkodĂĄsĂĄĂ©rt felelĂ”s akkori alpolgĂĄrmesterĂ©t, illetve MolnĂĄr GyulĂĄt is. A gyanĂș lĂ©nyege az volt, hogy egy, a XI. kerĂŒleti Budafoki Ășt Ă©s DombĂłvĂĄri utca sarkĂĄn ĂĄllĂł ingatlant egy Kft. a törvĂ©nyben elÔírt nyilvĂĄnos versenytĂĄrgyalĂĄs nĂ©lkĂŒl szerezhetett meg az alpolgĂĄrmester Ă©s a polgĂĄrmester tĂĄmogatĂĄsĂĄval Ă©s tevĂ©keny közremĂ»ködĂ©sĂ©vel
A Budafoki Ăști, Duna-parti, 36 hektĂĄros Ă©pĂ­tĂ©si terĂŒlet adĂĄsvĂ©telĂ©vel több szabĂĄlyt is megszegtek - errĂ”l az ĂŒgy tavaly Ă”szi kirobbanĂĄsakor Schneller Domonkos beszĂ©lt. Az önkormĂĄnyzat szociĂĄlis cĂ©lokra valĂł hivatkozĂĄssal, a piaci ĂĄrnĂĄl jĂłval olcsĂłbban, mintegy 417 milliĂł forintĂ©rt kapta meg az ĂĄllamtĂłl az ingatlant, amit ezutĂĄn versenytĂĄrgyalĂĄs nĂ©lkĂŒl adtak tovĂĄbb a Leisztinger TamĂĄs Ă©rdekkörĂ©be tartozĂł Öböl XI. Kft-nek. Ez a vĂĄllalkozĂĄs egyĂ©bkĂ©nt a LĂĄgymĂĄnyosi öböl Ă©s a Kopaszi gĂĄt fejlesztĂ©se kapcsĂĄn eladott ingatlanokban is rĂ©szes volt. ÚjbudĂĄnak nem volt annyi pĂ©nze, hogy az ĂĄllamkincstĂĄrtĂłl megvegye a terĂŒletet, erre a cĂ©lra az emlĂ­tett cĂ©g adott kölcsön, ez volt a gyanĂș egyik alapja, mert a fideszes politikus szerint ebbĂ”l mĂĄr elĂ”re tudni lehetett, kiĂ© lesz az ingatlan.

Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player