Olasz-argentin a legjobb francia szakács!
Független Hírügynökség
2008 October 20, Monday
Franciaország befolyásos étteremfigyelõje, a GaultMillau egy argentin-olasz származású séfet tart az év legjobbjának.
|
Mauro Colagrecót azért dicsõítik a szakértõk, mert brilliáns módon ötvözte olasz és argentin hatásokkal a hagyományos francia konyhát.
Az argentin születésû olasz séf jelenleg a francia-olasz határ közelében lévõ Mentonban dolgozik. A legnagyobbaktól tanulhatott: Bernard Loiseau, Alain Passard, Alain Ducasse és Guy Martin keze alatt dolgozott. A csütörtökön megjelenõ 2009-es GaultMillau fiatal, virtóz tehetségnek nevezte.
A legjobb kezdõ séf a tours-i Le Rive Gauche-ban dolgozó Pascal Vuillemin lett. A legjobb létesítmény díját pedig a Párizs-környéki Chateau de la Muire kapta.
A GaultMillau évkönyvében 3500 franciaországi éttermet osztályoz.
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!