Gasztronómia
Egymilliót keresett az APEH a Miskolci Kocsonyafesztiválon
Egymillió forintot keresett az APEH a Miskolci Kocsonyafesztiválon. Az adóhatóság emberi elsõsorban azokban az esetekben bírságoltak a gasztronómiai eseményen, amikor az árusok nem adtak nyugtát.
Torkos Csütörtök: csaknem 1300 helyen ma féláron
Torkos Csütörtök: már csaknem 1200 étterem csatlakozott
Idén is lesz torkos Csütörtök
Sok magyar egyáltalán nem iszik alkoholt
A Michelin elõször adott három csillagot egy kínai szakácsnak
Hírközpont
Katasztrófa és baleset
Vasúti baleset Porpácnál
Rendõrség
Kigyulladt egy terménytároló Sajópetriben
Politika
Vita után Orosháza iskolákat adott át az egyházaknak
Oktatás, nevelés
Pályaválasztási napot tart középiskolásoknak az ELTE
Programajánló
�prilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a h�napban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllõn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelõit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerõs ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Színházi világnapi programok Szegeden
Szabó Gábor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudományegyetem szenátusa
Balett és fantasztikus vígjáték a Szegedi Nemzeti Színház márciusi mûsorán
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumák
A diktatúráról
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Nagyon menõ: 570 lóerõs Lambóval jár suliba egy 15 éves lány
Gasztronómia Gasztronómia
Olasz-argentin a legjobb francia szakács!
Független Hírügynökség   2008 October 20, Monday  

Franciaország befolyásos étteremfigyelõje, a GaultMillau egy argentin-olasz származású séfet tart az év legjobbjának.
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF
Mauro Colagrecót azért dicsõítik a szakértõk, mert brilliáns módon ötvözte olasz és argentin hatásokkal a hagyományos francia konyhát.

Az argentin születésû olasz séf jelenleg a francia-olasz határ közelében lévõ Mentonban dolgozik. A legnagyobbaktól tanulhatott: Bernard Loiseau, Alain Passard, Alain Ducasse és Guy Martin keze alatt dolgozott. A csütörtökön megjelenõ 2009-es GaultMillau fiatal, virtóz tehetségnek nevezte.

A legjobb kezdõ séf a tours-i Le Rive Gauche-ban dolgozó Pascal Vuillemin lett. A legjobb létesítmény díját pedig a Párizs-környéki Chateau de la Muire kapta.

A GaultMillau évkönyvében 3500 franciaországi éttermet osztályoz.

Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Olasz-argentin a legjobb francia szakács!



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player