ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœrcius 2024
H K S C P S V
262728291 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Bajnai: ĂĄprilisban hosszĂș tĂĄvra eldĂ”l, az orszĂĄg merre halad tovĂĄbb
Elfogadtåk szegedi önkormånyzat 2014-es költségvetését
Balett és fantasztikus vígjåték a Szegedi Nemzeti Színhåz mårciusi mûsorån
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Elindult az utastĂĄjĂ©koztatĂł-rendszer tesztĂŒzeme a szegedi megĂĄllĂłkban
Magazin
Uccai dumĂĄk
Hollywoodi vilågvége
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
EzentĂșl Bugatti Veyronnal is ĂŒldözik a bĂ»nt Dubaiban
PĂĄrtok PĂĄrtok
Fidesz: Ă©pĂŒl a mĂĄsodik GyurcsĂĄny-korszak
MTI   2014 January 14, Tuesday  

(MTI) - Minden idĂ”k legkorruptabb kormĂĄnyzĂĄsĂĄnak nevezte a GyurcsĂĄny-kabinet idĂ”szakĂĄt kedden a Fidesz szĂłvivĂ”je, aki szerint ma "Ă©pĂŒl a mĂĄsodik GyurcsĂĄny-korszak", amelynek programja, szereplĂ”i Ă©s korrupciĂłs Ă©rdekei is ugyanazok, mint korĂĄbban.
Olvasïżœi ïżœrtïżœkelïżœs:starstarstarstarstar / 0
ïżœrtïżœkelje ïżœn is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

(MTI) - Minden idĂ”k legkorruptabb kormĂĄnyzĂĄsĂĄnak nevezte a GyurcsĂĄny-kabinet idĂ”szakĂĄt kedden a Fidesz szĂłvivĂ”je, aki szerint ma "Ă©pĂŒl a mĂĄsodik GyurcsĂĄny-korszak", amelynek programja, szereplĂ”i Ă©s korrupciĂłs Ă©rdekei is ugyanazok, mint korĂĄbban.

    ZsigĂł RĂłbert, a kormĂĄnypĂĄrt szĂłvivĂ”je budapesti sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłjĂĄn emlĂ©keztetett arra, hogy a FĂ”vĂĄrosi TörvĂ©nyszĂ©k hĂ©tfĂ”n elsĂ” fokon nĂ©gy Ă©v börtönnel, 2 milliĂł 200 ezer forint vagyonelkobzĂĄssal Ă©s fĂ©lmilliĂłs pĂ©nzbĂŒntetĂ©ssel sĂșjtotta vesztegetĂ©s miatt Wieszt JĂĄnos volt szocialista politikust, az MSZP korĂĄbbi Ășjbudai frakciĂłvezetĂ”jĂ©t.
    "Ez az Ă­tĂ©let is emlĂ©keztet mindannyiunkat arra, hogy a GyurcsĂĄny-korszak volt minden idĂ”k legkorruptabb kormĂĄnyzĂĄsa" - mondta ZsigĂł RĂłbert, Ășgy fogalmazva: "hazudtak Ă©s loptak, bĂ»nszervezetekben Ă©s futĂłszalagon pumpĂĄltĂĄk ki a közpĂ©nzeket". "HagyĂł, Zuschlag, SzilvĂĄsy, Wieszt, MolnĂĄr Gyula, Hunvald, Portik, a moszkvai kereskedelmi Ă©pĂŒlet, a Magyar Posta eladĂĄsa, honvĂ©delmi ingatlanok ĂĄtjĂĄtszĂĄsa, ingatlanpanamĂĄk" - sorolta a "közismert" neveket Ă©s pĂ©ldĂĄkat. Megjegyezte, a GyurcsĂĄny-korszak mĂ©g baloldali politikusok szerint is a korrupciĂł idĂ”szaka volt.
    A Fidesz-szĂłvivĂ” a baloldali egyĂŒttmĂ»ködĂ©srĂ”l szĂłlĂł egyeztetĂ©sekre utalva kijelentette: ma Ășjra GyurcsĂĄny Ferenc volt miniszterelnök akarata Ă©rvĂ©nyesĂŒl a baloldalon, "Ă©pĂŒl a mĂĄsodik GyurcsĂĄny-korszak", amelynek nemcsak a programja, a szereplĂ”i, hanem a korrupciĂłs Ă©rdekei is ugyanazok, mint korĂĄbban.
    Az MSZP-s Gurmai ZitĂĄnak a gyed extra megszĂŒntetĂ©sĂ©rĂ”l szĂłlĂł nyilatkozatĂĄval kapcsolatos kĂ©rdĂ©sre ZsigĂł RĂłbert azt mondta: akik egyszer mĂĄr tönkretettĂ©k az orszĂĄgot, most Ășjra azon mesterkednek, hogyan lehetne elvenni a magyar csalĂĄdoktĂłl az Ă”ket segĂ­tĂ” intĂ©zkedĂ©seket. BĂĄr Gurmai Zita kĂ©sĂ”bb cĂĄfolta, hogy kormĂĄnyon eltörölnĂ©k a gyed extrĂĄt, a kormĂĄnypĂĄrt szĂłvivĂ”je szerint a szocialista politikus szavait nehĂ©z fĂ©lreĂ©rtelmezni, nincs mit magyarĂĄzni rajtuk.
    A budapesti Lehel utcai bankfiĂłkoknĂĄl törtĂ©nt hĂ©tfĂ”i robbantĂĄs ĂŒgyĂ©ben Ășgy nyilatkozott: a bĂ»ncselekmĂ©ny "kiderĂ­tĂ©sĂ©t bĂ­zzuk a rendĂ”rsĂ©gre, Ă©s ne csinĂĄljunk ebbĂ”l politikai ĂŒgyet". A közbiztonsĂĄg helyzetĂ©t kritizĂĄlĂł baloldali kijelentĂ©sekre azt vĂĄlaszolta: "a helyĂŒkben meghĂșznĂĄm magam (...), mert minden idĂ”k legkorruptabb kormĂĄnyzĂĄsa alatt, a GyurcsĂĄny-korszakban robbantĂĄs nĂ©lkĂŒl talicskĂĄztĂĄk ki a közpĂ©nzeket".
    Az ingyenes kĂ©szpĂ©nzfelvĂ©tel ĂŒgyĂ©ben a szĂłvivĂ” azt mondta, remĂ©li, a jegybank hatĂĄrozott fellĂ©pĂ©se visszatartja majd a bankokat attĂłl, hogy ĂĄthĂĄrĂ­tsĂĄk a költsĂ©geket az ĂŒgyfelekre.
    VĂ©gĂŒl megkĂ©rdeztĂ©k a feltĂ©tel nĂ©lkĂŒli alapjövedelemrĂ”l is ZsigĂł RĂłbertet, aki közölte: a Fidesz nem tĂĄrgyal errĂ”l az elkĂ©pzelĂ©srĂ”l, amelyet egyĂ©bkĂ©nt megdöbbentĂ”nek tart. Mint fogalmazott, "az MSZP azt szeretnĂ©, hogy mindenki, anyagi helyzetĂ©tĂ”l Ă©s attĂłl fĂŒggetlenĂŒl, hogy dolgozik-e vagy sem, egysĂ©ges alapjövedelmet kapjon". HozzĂĄtette, nem csodĂĄlkozna, ha GyurcsĂĄny Ferenc keze is benne lenne ebben az ötletben, amelyet közgazdĂĄszok Ășgy Ă©rtĂ©keltek, hogy a költsĂ©ge teljes egĂ©szĂ©ben elvihetnĂ© a nyugdĂ­jkasszĂĄt.


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek arrow HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player