ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
PingvinfiĂłkĂĄk szĂŒlettek a Szegedi Vadasparkban
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Elfogadtåk szegedi önkormånyzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumĂĄk
Az ítélet råd méretett
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
SEMA: 600+ lóerÔs Elantra GT a Bisimototól
MĂ»vĂ©szet, kultĂșra, szĂłrakozĂĄs MĂ»vĂ©szet, kultĂșra, szĂłrakozĂĄs
SzakĂ­ts, ha bĂ­rsz
FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g   2008 October 09, Thursday  

A napokban jelent meg az Ulpius-Håz gondozåsåban a Szakíts, ha bírsz címû könyv. A kötetben helyet kapott szakítós történeteket eredetileg az azonos címû blogon olvashattåk mindazok, akik mår szakítottak, vagy éppen elÔtte ållnak.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
A könyv bemutatójåt pénteken délutån öt órakor tartjåk a budapesti Paråzs Presszóban, ahol az érdeklÔdÔk talålkozhatnak a szakítósblog szerzÔivel, és néhåny történet is életre kel a TÁPszínhåz elÔadåsåban.

A szakitshabirsz. blog. hu ötlete 2007 jĂșniusĂĄban jutott eszĂ©be a kötet kĂ©t szerkesztĂ”jĂ©nek. Libor Anita Ă©s Valuska LĂĄszlĂł sajĂĄt (durva) szakĂ­tĂĄsĂĄnak törtĂ©netĂ©t Ă­rta meg egy blogra, hadd röhögjön rajtuk mindenki. A törtĂ©net azonban tĂșlnĂ”tte a kĂ©t ĂșjsĂĄgĂ­rĂł szemĂ©lyes vallomĂĄsĂĄt, rövid idĂ”n belĂŒl elkezdtek dĂ”lni a levelek, kommentek az oldalra.

ÉrdeklĂ”dĂ©sĂŒnkre, hogy az elmĂșlt több mint egy Ă©vben hĂĄny hozzĂĄszĂłlĂĄs volt a tĂ©mĂĄhoz, Libor Anita elmondta: több szĂĄz levelet kaptak, Ă©s pontosan ez volt az, amiĂ©rt lĂ©trehoztĂĄk az oldalt. KiderĂŒlt, hogy ilyen blogot indĂ­tani mĂ©g soha senkinek nem jutott eszĂ©be, pedig aki pĂĄrkapcsolatban Ă©l, annak a feje fölött folyamatosan ott lebeg a szakĂ­tĂĄsnak a lehetĂ”sĂ©ge, illetve mindenkinek van egy olyan szakĂ­tĂłs törtĂ©nete, amit szĂ­vesen megoszt mĂĄsokkal, tette hozzĂĄ a kötet szerkesztĂ”je.

Arra a kĂ©rdĂ©sĂŒnkre, hogy mi motivĂĄlta a blog kitalĂĄlĂłit abban , hogy könyv formĂĄtumban is megjelentessĂ©k az interneten olvashatĂł szakĂ­tĂłs törtĂ©neteket, Libor Anita azt vĂĄlaszolta, a legjobb levelekbĂ”l, hozzĂĄszĂłlĂĄsokbĂłl vĂĄlogattak, amikor elkĂ©szĂ­tettĂ©k a szakĂ­tĂłsblog szerkesztett, nyomtatott vĂĄltozatĂĄt. Nem mindenki tud vagy szeret monitor elĂ”tt ĂŒlve olvasni, ezt a kötetet pedig kĂ©zbe lehet venni, bĂĄrhol bele lehet lapozni, hangsĂșlyozta az ĂșjsĂĄgĂ­rĂł.

Libor Anita kĂ©rdĂ©sĂŒnkre vĂĄlaszolva elmondta, szeretnĂ©k kihozni a kötet angol nyelvĂ» vĂĄltozatĂĄt is, Ă©s az oldalra termĂ©szetesen tovĂĄbbra is vĂĄrjĂĄk a szakĂ­tĂłs törtĂ©neteket. ÉrdeklĂ”dĂ©sĂŒnkre, hogy az olvasĂłk mikor szĂĄmĂ­thatnak arra, hogy ismerkedĂ”s törtĂ©neteket olvassanak az interneten, az ĂșjsĂĄgĂ­rĂł azt mondta, ez is szerepel a tevei között, szeretnĂ©nek lĂ©trehozni egy "összejövĂ”s" blogot is.

A SzakĂ­ts, ha bĂ­rsz cĂ­mĂ» könyv pĂ©nteki bemutatĂłja sem vĂ©letlenĂŒl a ParĂĄzs PresszĂł, mondta el Libor Anita. A szakĂ­tĂłsblog szerzĂ”i ugyanis ma mĂĄr egy összetartĂł közössĂ©get alkotnak, akik szerdĂĄnkĂ©nt pĂłkerezni, pĂ©ntekenkĂ©nt bulizni jĂĄrnak a Szobi utcai szĂłrakozĂłhelyre. A rendhagyĂł könyvbemutatĂłn a TÁPszĂ­nhĂĄz elĂ”adĂĄsĂĄban elevenedik meg nĂ©hĂĄny törtĂ©netet, valamint nĂ©hĂĄny nagy szakĂ­tĂłs hĂ­rĂ©ben ĂĄllĂł hazai hĂ­ressĂ©g is megjelenik.

Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek arrow HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player