|
Mediterrán hangulatú tengeri halétel különlegesség |
Frank Sándor mesterszakács Ă©s Ferenczi Dezsõ fogasfilĂ©t kĂ©szĂt pĂłrĂ©levĂ©lbe göngyölve. |
|
Az erdĂ©lyi tájakon Ă©lõ nĂ©peknek a törtĂ©nelem közös egyĂ©nisĂ©get alakĂtott ki, de közelrõl nĂ©zve rendkĂvĂĽl változatos ez az egyĂ©nisĂ©g. Ez jellemzõ az erdĂ©lyi konyhára is. |
Gundel, Mikszáth Kálmán szĂĽletĂ©snapján megkĂ©rdezte a hĂres ĂrĂłt, milyen levest kĂ©szĂtsen. |
|
Magyarország legdĂ©libb fekvĂ©sĂ» borvidĂ©ke öleli magába a borárĂłl hĂres kisvárost, Villányt, melynek központjában találhatĂł a Bock Pince. |
|
Arról, hogy emberi méretekben élünk... |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
Szóval a pince, ahol a bor pihen, érik, és fejlõdik is. |
|
Itt szĂĽlettek hajdan a legendák, ma pedig a számĂtĂłgĂ©pes csĂşcstechnika Ăşgy keveredik a kelkáposzta fõzelĂ©k illatával, mint Eminem a gettĂłlakĂł fekákkal. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|