Európai kézilabdaligák - Hanusz öt gólja ellenére kikapott a Stuttgart

Sport, 2024.05.04

Hanusz Egon öt gólja ellenére a TVB Stuttgart 39-31-re kikapott a Flensburg otthonában a német férfi kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

Hanusz Egon A Bundesliga honlapja szerint a magyar válogatott irányító hat lövésből szerezte öt találatát. A Stuttgart a tabella 14. helyén áll.

Nagy Benedek tíz védéssel járult hozzá a hatodik helyezett Recoletas Atlético Valladolid 36-31-es győzelméhez a Blendio Sinfín otthonában a spanyol férfi bajnokságban.

Ogonovszky Eszter hatszor volt eredményes a címvédő DHK Baník Most együttesében, amely otthon 31-20-ra nyert a Sokol Písek ellen a cseh élvonal elődöntőjének második meccsén, ezzel 2-0-ra győzött a párharcban, a fináléban pedig a Házená Kynzvart lesz az ellenfele.

Suba Sárának kilenc védése volt az SV Union Halle-Neustadt csapatában, amely 25-21-re kikapott a HSG Bensheim/Auerbach otthonában a német női bajnokságban. Szabó Laura egy gólt dobott a BSV Sachsen Zwickau együttesében - Lakatos Rita nem talált be -, amely 33-16-ra veszített a Borussia Dortmund otthonában. A Német Kupa-címvédő TuS Metzingen 32-28-ra győzött a HSV Solingen-Gräfrath otthonában, Woth Viktória egy találattal járult hozzá a sikerhez. A Metzingen a hatodik, a Zwickau a tizedik, a Halle-Neustadt a tizenegyedik helyen áll a tabellán.
(MTI)

Címkék

Hanusz Egon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!