Egykori válogatottakkal erősíthet a Győr

Sport, 2024.04.29

Egykori válogatott játékosok érkezését jelenti be kedden a győri férfi kézilabda klub, amely az NB I/B bajnokságának megnyerése után feljutott a legmagasabb osztályba, amit pont a szegedi U21-es csapat legyőzésével bajnokként tehet meg.

Kézilabdák A hírt Uhlig Rita ügyvezető jelentette be az M4 Sport hétfői Kézilabda magazinjában, ahogyan azt is, hogy a győri férfi csapat vezetőedzője az a Kilvinger Bálint lesz, aki korábban 7 évig irányította a Komló együttesét.

Korábban bombaként robbant a hír, mely szerint az NB I-es tagságot kivívó Győr leigazolta a szlovén válogatott Dean Bombac-ot, aki ugyan 35 éves de még mindig nagyon jó formában van, amelyet az OTP Bank - Pick Szeged csapatában szinte minden meccsen bizonyít. A szlovén irányítónak információink szerint a román Dinamo Bucuresti-től is volt egy ajánlata, de a család végül Magyarország mellett döntött, hiszen több éve élnek már hazánkban.  

Kedden két korábbi válogatott játékost is bejelenthet a győri együttes, aki meg nem erősített hírek szerint szintén a Pick egykori kiválósága, Balogh Zsolt lehet, aki jelenleg a Ferencvárost erősíti. "Öltözői pletyák" szintén a Győrrel hozták hírbe Uros Vilovskit is, aki viszont a kék tigrisektől érkezne. Mindkét kézilabdázó volt válogatott. Egyébként információink szerint Vilovskinak Észak-Macedóniából is volt kérője.  

Ugyanakkor portálunk információja szerint szintén a győri csapathoz tarthat Lukács Péter, aki jelenleg kölcsönben a norvég Elverumnál pattogtatja a labdát.  

Nem a Győrhöz kapcsolódik, de elképzelhető, hogy Mikler Roland is hosszabbít jelenlegi csapatával, az OTP Bank - Pick Szeged együttesével, úgy hírlik egy évet maradhat még és a vezetőségre is számítanak a továbbiakban is. Miguel Martins, a Pick irányítója pedig az Aalborg csapatához tart egyes információk szerint, bár a portugál játékost a Telekom Veszprémmel is hírbe hozták, de annak a "pletykának" nem sok alapja volt.  

A győri igazolásokat a csapat kedden jelenti be, akkor kiderül, hogy a találgatásunk helyes volt-e.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!