Országos Színházi Találkozó - Előadások, koncertek és táncelőadások az OFF-programok között

Kultúra, 2024.05.10

Színházi előadások, élő zenei produkciók és táncelőadások is helyet kaptak a június 10-én kezdődő kaposvári Országos Színházi Találkozó OFF-programjai között. A Csiki Gergely Színház mellett lévő parkban családi programok, koncertek és gasztronómiai élmények várják a látogatókat. Az OFF-programokhoz csatlakozott a Kultkikötő két balatoni helyszíne is.

Az egyhetes találkozó OFF-programjai Kaposvár különböző városrészeiben is megjelennek. A programsorozatban közreműködnek a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Rippl-Rónai Művészeti Intézetének másodéves színművész szakos hallgatói, a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves prózai színművész szakos hallgatói, a Fővárosi Nagycirkusz művészei, a Déryné Társulat, továbbá Hobo, a Swing a'la Django, Dánielfy Gergely, Nagy Szilárd és Ragány Misa, valamint Szirtes Edina Mókus akusztikus koncerttel várja az érdeklődőket.

Az OFF programok között megtalálható a Balance Wheel Group modern táncelőadása és Kamarás Iván Te ott állsz az út végén című szólóestje, valamint Szecsődi Ferenc hegedűművész és társainak műsora, továbbá a Forrás Színház Kövek című előadása is.

A hétvégét a Szarka Gyula és Németh Ervin által előadott Tücsöklakodalom című mesekoncert indítja. Az OFF programokhoz csatlakozott két balatoni helyszínen három előadással a Kultkikötő, amelynek programjaira az esemény weboldalán lehet jegyet vásárolni - áll a közleményben.

A hét utolsó napján a Szegedi Pinceszínház előadása, a Négyszögletű kerek erdő látható, este pedig a Magashegyi Underground koncertje zárja a programokat.

További információ a rendezvényről a Csiky Gergely Színház weboldalán, a csiky.hu/oszt2024/ linken található meg.

Az idei Országos Színházi Találkozón, amelynek a kaposvári Csiky Gergely Színház ad otthont június 10. és 16. között, tizenhat előadás, köztük két független produkció került be a versenyprogramba.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!