Tengerparti esküvőre vágysz? Miért ne tarthatnád meg Görögországban a ceremóniát?

Bulvár, 2021.10.18

Az esküvő egy olyan esemény az ember életében, amely megismételhetetlen, felejthetetlen és a legszebb pillanatok közé tartozik.

Esküvőpalota Éppen ezért mindennek úgy kell alakulnia, ahogyan azt a pár elképzelte, ahogyan előzőleg megálmodta.

Egy esküvő megszervezésekor a leglényegesebb a tökéletes helyszín megtalálása, amely mindamellett, hogy eléggé tágas és hangulatos, tükrözi a pár preferenciáit is.  

Éppen ezért döntenek sokan a tengerparti esküvő mellett. Amennyiben már a te fejedben is megfordult a gondolat, hogy mezítláb, egy gyönyörű lenge tengerparti ruhában vonulsz a násznép elé, akkor bátran gondolkozz el egy görögországi esküvőn!

Miért éppen Görögország?

Görögország sokak kedvenc úti céljai közé tartozik gyönyörű és kristálytiszta kék tengerének, homokos tengerpartjának, egyedülálló mediterrán növényzetének, autentikus építményeinek és hosszan tartó meleg időszakainak köszönhetően. Mindezen felül a görögök vendégszeretete is utánozhatatlan.  

A görög kultúra erősen szövi át a mindennapjaikat, aminek köszönhetően az odalátogató egyszerűen megismerheti történelmi múltjukat és jelenüket egyaránt. A görög szigetek földrajzi sokoldalúságának és a pezsgő kulturális életnek köszönhetően nem csak a turizmus elsődleges helyszínéül szolgálhat, de a házasulandó felek közkedvelt esküvői helyszíne is lehet.

Görögországi esküvő egyedisége

Azonban ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen és az elképzeléseid alapján alakuljon, szükség van egy szakemberre, aki otthonosan mozog külföldi terepen is. Mivel egy esküvő megtervezése, megszervezése, valamint véghez vitele kifejezetten embert próbáló feladat még hazai környezetben is, így mindenképpen érdemes egy megbízható, szakavatott és mindenre elszánt szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot.  

Amennyiben az Esküvőpalota szolgáltatásai mellett döntesz, akkor nem csak az ügyintézést tudhatod magad mögött, de megszervezik a polgármesteri hivatalban vagy a tengerparti helyszínen megtartandó esküvőt, elintézik a transzfert egy csodaszépen feldíszített esküvői autóval. Tovább szükség esetén fordítanak is.  

Azt érdemes figyelembe venned, hogy a görög esküvőkre kizárólag hétköznap kerülhet sor, így érdemes ennek tudatában tervezned. További szolgáltatásokat is választhatsz annak érdekében, hogy tökéletes legyen a Nagy Napotok.  

Kérheted a helyi sminkes vagy fodrász szolgáltatásait, rendelhetsz fotóst, aki nem csak CD-n szolgáltatja a képeket, de azokból kinyomtatja a 100 legjobbat. Kérhetsz egyedi virágokból összeállított esküvői csokrot, elképzeléseid alapján feldíszítik a külsős helyszíneket is, valamint tengerparti vacsorával is várnak a násznéppel együtt, amennyiben valóban emlékezetessé szeretnéd tenni a ceremónia lezárását.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!