Szegeden vendégeskedik Bochkor Gábor és Lovász László

Belföld, 2024.05.09

Öt vidéki nagyvárosba látogat el a Bochkor Gábor és Lovász László nevével fémjelzett reggeli rádió show, amely a legendás rádiós szülinapi turnéját hivatott népszerűsíteni.

Bochkor 6X Szegeden
A májusi országjáró kitelepülés hétfőn vette kezdetét Szombathelyen, majd kedden Győrbe, szerdán pedig Debrecenbe érkezett a páros. Május 9-én csütörtökön Szegedre látogatott a Retro Rádió két műsorvezetője, az Aradi Vértanúk terén pedig mintegy százan várták a népszerű rádiósokat.  

Az élő adás 6 órakor vette kezdetét és egészen délelőtt 10 óráig tart. A Bochkor 6x országjáró kitelepülés minden egyes állomásán van egy sztárfellépő, Szegeden a Mező Misi nevével fémjelzett Magna Cum Laude lép színpadra.

Bochkorék ugyanakkor nem érkeztek üres kézzel, hiszen a legszerencsésebbek egy akár 200 ezer forint értékű sorsjegycsomaggal lehetnek gazdagabbak, míg a fortuna egy kegyeltje másodmagával repülhet Tenerifére, ahol személyesen vehet részt Ed Sheeran tenerifei koncertjén.  

Sőt, esély arra is van, hogy a Bochkor 6X születésnapi szupershowra, amely a Budapest Kongresszusi Központban lesz, a szerencsések Bochkor Gábortól vegyék át exkluzív páros belépőjegyüket.  

A Bochkor-Lovász páros és a Retro Rádió csapata pénteken Pécsett fejezi be országjáró showját, ahol az Anna And The Barbies Duo zenél majd a helyszínen.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!