Mennyezeti LED lámpák a glamour stílus kedvelőinek

Belföld, 2021.11.27

A glamour stílus maga a ragyogás és a fényűzés, éppen ezt lehet olyan nagyon imádni benne.

Lámpa Finom vonalak, kristályok, némi arany csillogás, és egy kis tollas vagy pálmás díszítés. Ezekkel a részletekkel gyakorlatilag bármely helyiségben könnyűszerrel kialakítható ez az enteriőr.  

A glamour stílus egyszerre ad nagy szabadságot az egyes berendezési tárgyak megválasztásában, miközben a hangulat létrehozásában nagy szerepet játszanak a kisebb és nagyobb részletek egyaránt.  

A glamour tehát a részletekben rejlik, ezért nagy körültekintéssel kell összeválogatni az egyes darabokat.  

Miből ered a glamour stílus?

Talán meglepő, de alapvetően a festészetnek, később pedig a fotóművészetnek köszönhetjük a glamour stílus kialakulását. A szó maga csillogást, ragyogást jelent, de művészi értelemben azt takarta, amikor a modell legszebb tulajdonságait emelték ki, bizony extrém módon.  

Nos, nagyjából ugyanezt tesszük a terekkel is, ha glamour stílust valósítunk meg, hiszen kihozzuk az otthonunkból a maximális lehetőségeket, miközben élvezzük a hamisítatlan luxus élményét.

Bármennyire is meglepő, a glamour stílushoz nem feltétlenül csak a legdrágább bútorokat, kiegészítőket vásárolhatjuk meg, a lényeg tehát nem a termék ára, hanem a prémiumminőséget megidéző összhatás.  

Igazából szinte bármilyen stílusból válogathatsz a glamour hangulathoz, a lényeg valójában az, hogy a végeredmény harmonikus és persze prémiumhatást keltő legyen.

Hogyan válasszunk hozzá lámpákat? 

A lámpák nagyon fontosak, hiszen képesek meghatározni az egész helyiség hangulatát. Nem véletlen, hogy nem egyforma világítótestet választunk egy gyerekszobába, egy hálószobába, ahogy egy nappaliba, illetve az étkezőasztal fölé is más típusú lámpákat fogunk vásárolni.  

A Lightmyhouse.hu mennyezeti lámpái között kifejezetten glamour stílusú kínálat is elérhető, ráadásul mindegyik olyan energiatakarékos LED lámpa, amelyen még a színhőmérséklet is beállítható. Így választhatsz a tisztább, fehér fények közül, de igény szerint kiemelheted az otthonod arany ragyogását is, ha a sárgásabb, meleg fényre kapcsolsz.

Természetesen a mennyezeti lámpák nemcsak a fényük segítségével kölcsönözhetnek arany csillogást otthonunkba, hanem ők maguk is aranyszínű felületekkel rendelkeznek. Az arany, függő mennyezeti csillárok tökéletes kiegészítői, sőt megkoronázói a glamour stílusú térnek. Ezek nemcsak a világítás miatt töltenek be fontos szerepet, hanem azért is, mert dekorációként hozzájárulnak az otthonunk hangulatának kialakításához.  

Válaszd a Gold Shine glamour mennyezeti lámpát a nappaliban vagy az étkezőben, vagy igazán nagy tér esetén nézd meg a Sophia modern mennyezeti csillárt, amelyek gyönyörűen illenek a glamour ihlette enteriőrbe! 

Ha pedig szeretnéd, hogy a gyerekszobába lépve se érjen véget a csillogás, akkor nézd meg a Shinning Star mennyezeti lámpát, amelynek köszönhetően ragyogni fog a gyerekszoba is, miközben a gyermek is rajongani fog érte. Glamour stílusra fel!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!