Hatalmas pusztítást végzett a tűz az Arany János utcai lakásban (Frissítve)

Belföld, 2024.04.29

A magasföldszinti lakás szinte teljesen megsemmisült, de a társasház több lakásának erkélyén is károk keletkeztek.

Kiégett Arany János utcai lakás Az Arany János utca egyik lakása előtt szilánkokra tört üveg, valamint redőnydarabok hevernek mindenfelé, szomorú mementójaként a vasárnap késő esti lakástűznek.  

Amint arról korábban már beszámoltunk, feltehetően gázrobbanás történt az Arany János utca egyik magasföldszinti lakásában vasárnap késő este. A tűz a mintegy 50m2-es lakás valamennyi helyiségét érintette, az ingatlan gyakorlatilag teljesen kiégett, jelenleg lakhatatlan. A lakók ideiglenesen rokonokhoz költöztek. A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint, este 8 óra után pár perccel érkezett a bejelentés a tűzesetről. A helyszínre 3 tűzoltóautót is érkezett, a szegedi hivatásos tűzoltók pedig 2 vízsugárral fékezték meg a pusztító lángokat. Az oltás idejére 25 embernek kellett elhagynia az otthonát. Az oltást követően, háromnegyed 10-kor térhettek vissza a lakók az otthonaikba. 

Az MVM szakembereit is helyszínre riasztották, a további káresemények megelőzése érdekében az egész társasházban kikapcsolták a gázt. Portálunk érdeklődésére az egyik szomszéd elmondta, hogy egy nagy robbanást hallott, de az Ő lakásában szerencsére kár nem keletkezett, jelenleg a biztosító embereit várják az érintett lakók a károk felmérése érdekében. 

Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a tűzesetben szerencsére nem sérült meg senki. Egy tűzoltóautó még vasárnap éjszaka fél 11 körül is a ház előtt állt. A tűz okát a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják.

A tűzben érintett lakás feletti két ingatlan erkélyében is károk keletkeztek. 
(Webrádió)

Galériánk

Kiégett Arany János utcai lakás Kiégett Arany János utcai lakás Kiégett Arany János utcai lakás Kiégett Arany János utcai lakás Kiégett Arany János utcai lakás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!