Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar szemmel című fotópályázatot a Nemzetpolitikai Államtitkárság

Belföld, 2024.04.30

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Magyar szemmel című fotópályázatot a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága -  tájékoztatta az államtitkárság kedden az MTI-t.

Az idei felhívás az együttműködő nemzet éve tematikus évhez kapcsolódik - tartalmazza a közlemény.

Közösségi oldalán közzétett videójában Potápi Árpád János, az államtitkárság vezetője úgy fogalmazott: a felhívás célja, hogy a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarok szemén keresztül mutassanak be különböző témákat, élethelyzeteket.

Hozzátette: "az együttműködés kapcsolataink építőeleme, legyen szó akár a családról, akár a közösségekről vagy a nemzetről. Idén ezért három kategóriában - család, helyi közösségek és nemzet kategóriában - várjuk a fényképeket a világ minden tájáról, ahol magyarok élnek."

Mint írták: a felhívásra a 16. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek a Kárpát-medencéből (Magyarországról és a szomszédos országokból), valamint a diaszpórából. Az első helyezett 300 ezer forint, a második helyezett 200 ezer forint, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forint díjazásban részesül.

A pályamunkákat 2024. május 24-ig lehet beküldeni. A felhívás és a pályázati részletek a kulhonimagyarok.hu oldalon olvashatóak - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!