Évek óta tevékenykedő kábítószer-kereskedőket fogtak el Szegeden

Belföld, 2024.03.28

Dílerhálózatot számoltak fel a szegedi rendőrök - tette közzé közösségi oldalán a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Díler elfogás Szegeden
Mint írják, a kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat, a drog elosztása közben fogták el a szegedi rendőrök. 

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a Csongrád-Csanád és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Osztályának segítségével fogtak el 3 kereskedőt és 15 fogyasztót március 26-án, kedd este. Az egyenruhások az egyik férfit út közben, a Tisza Lajos körúton, egy másikat a szegedi lakásában a kábítószer elosztásakor, míg harmadik társukat menekülést követően kiskundorozsmai lakóházban fogták el.


A triót a Szegedi Rendőrkapitányságra állították elő, ugyanakkor 12 millió forintot, nagyjából hasonló értékben eurót, valamint a kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta látta el Szegedet marihuánával és amfetaminnal.

A három elkövetőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat is.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!