Eltűnt 23 éves fiatalembert keresnek a szegedi rendőrök

Belföld, 2024.01.21

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai eltűnés miatt keresik Bencze Alex Lászlót, a fiatalember felkutatásához a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Bencze Alex László A legnagyobb közösségi oldal több csoportjában is aggódó hangvételű levelet tett közzé Bencze Alex László öccse, aki szerint testvére 2024. január 19-én szegedi albérletéből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A fiatalember felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Öccse szerint testvére több embernek is búcsú levelet hagyott hátra. 

Bencze Alex László 175 cm magas, vékony testalkatú, haja fekete, szeme sötétbarna. Utolsó ismert ruházata: fekete kapucnis kabát, sötét nadrág.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Az eltűnés és a keresés felhívása a rendőrség honlapján az alábbi linken elérhető.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!