Egyesült a Tempóval a Rádió Taxi Három

Belföld, 2024.05.02

Szeged egyik legnagyobb taxitársasága, a több mint 40 éves múlttal rendelkező Tempó Taxi égisze alatt futnak tovább 2024. május 1-jétől a korábbi Rádió Taxi Három járművei is, miután egyesült a két társaság - tudta meg szerkesztőségünk.

Taxi droszt Mint közleményükben írják, a Tempó Taxi tovább erősíti pozícióját és a már megszokott magas színvonalon, de még több rendelkezésre álló járművel tudja kiszolgálni a mobilitási igényeket.  

A májusi egyesüléssel a Rádió Taxi Három utasait és üzleti partnereit a korábbinál kétszer nagyobb, közel száz autóból álló flotta szolgálja ki a jövőben.

Az ügyfelek számára a zökkenőmentes átállást segíti, hogy a beolvadást követően is használhatják a Rádió Taxi Három már jól megszokott rendelési telefonszámait, a rendelést azonban már a Tempó Taxi diszpécserszolgálata kezeli és a társaság logójával ellátott autó fogja teljesíteni - olvasható a Tempó Taxi vezetőségének közleményében.

Szegeden így gyakorlatilag négy taxi társaság marad, a Tempó Taxi mellett a Taxi Plusz Szeged, a Tele-4 Taxi, valamint a Bolt Taxi.

A Rádió Taxi Három és jogelődjei jóval több, mint fél évszázados múltra tekintenek vissza, hiszen "Volán Taxi" után Tisza Volán Taxi Kft. lett, majd 2003. májusától új arculattal Taxi 3 névre váltott, ezután olvadt össze a Rádió Taxival és lett Rádió Taxi Három. Szeged legrégebbi taxitársasága most pedig a Tempó Taxival egyesült.

A fővárosi taxis piacon ugyanakkor "forradalom" zajlik, hiszen visszatér az egykoron üzemelő Uber, valamint új belépőként a Gett, míg a Bolt már jó ideje kínálja a szolgáltatásait Budapesten. Az Uber a Főtaxival lép partnerségre, míg a Gett az Index információi szerint a Taxim társasággal kötött együttműködést és kezdheti meg a szolgáltatást a közeljövőben.   
(Webrádió)

Címkék

Tempó Taxi Rádió Taxi Három Egyesülés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!